ГоловнаМій профільВихід


Персональний сайт провідного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту
Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області
Г а р ц а р і к    К а т е р и н и   В о л о д и м и р і в н и       

Меню сайту

Категорії розділу
Робота з учнями [18]
Робота з вчителями [10]
Робота з батьками [1]
Інше [30]

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 14

Другий день тижня толерантності пройшов в жовтих кольорах під гаслом "День посмішки та гарного настрою". Сьогодні школа наче перетворилася на мурашник: всі діти кудись бігли, щось шукали, метушилися... а це проходила пошукова гра "Знайди посмішку" і в кінці дня, коли діти презентували свої результати у нас є лідер, який суттєво набрав більше смайлів, ніж інші (але про це згодом, на лінійці).

Зранку фотозона змінила свій вигляд і набрала більльше жовтого кольору (найкращі фото можна переглянути в цій темі і це лише невелика їх частина).

З учнями другокласниками поговорили про те, як приємно іншим робити сюрпризи, несподіванки та приємності а в кінці розмови я пригостила всіх цукерочками... просто так, щоб і їм було приємно відчути радість несподіванки.

Протягом дня у фойє на першому поверсі демонструвалися відеоролики тематики Світ навколо нас, де всі бажаючі могли здійснити віртуальну подорож найцікавішими місцями нашої планети і побачити, як живуть люди інших національностей.

Також охочі мали змогу сфотографуватися та прийняти участь у створенні колажу з фотографій на тему "Подаруй світу посмішку". Усі світлини та результати спільної роботи обов'язково будуть продемонстровані на загальношкільній лінійці та на сайті школи.

Символ завтрашнього дня - БІЛИЙ колір. То ж до зустрічі у стінах нашої школи та мерщій робити світлини в оновленій фотозоні ;)

Категорія: Робота з учнями | Переглядів: 396 | Додав: Veter | Дата: 14.11.2017 | Коментарі (0)

Сьогодні стартував перший день тижня Толерантності - Понеділок (символом якого був зелений колір).
З самого ранку кожен помітив фотозону, яка була оформлена в зелених кольорах і мав змогу сфотографуватися разом із смайликами, які символізують настрій.
Також кожен бажаючий мав можливість прийняти участь в акції "Риса толерантності" (необхідно було обрати будь-яку рису характеру, прикріпити до одягу та носити впродовж усього дня).
Крім цього кожен клас на лінійці отримав завдання: упродовж тижня скласти короткий віршик-презентацію тієї риси характеру, яка була обрана представником від кожного класу.
У фойє першого поверху на перервах учні і вчителі писали риси толерантної особистості на пелюстках квітів та прикріплювали квітки на дерево Толерантності.
Активним заходом цього дня була гра-квест "Тільки разом до перемоги". В ході якої кожен клас сформував невеличкі команди та виконував різноманітні завдання: придумували оригінальні привітання з друзями, робили компліменти директору, займалися фізичними вправами, змінювали сумні закінчення українських народних казок на більш веселі та оптимістичні при цьому розігруючи їх та складали вірші про нашу школу. Команда переможців буде оголошена наступного понеділка на лінійці.
Учні 9 класу відвідали годину психолога в ході якої разом з психологом розробили "модель толерантної особистості" а також потрапили у незвичайну подорож, яка закінчилася потраплянням на Безлюдний острів (учні повиннні були співіснувати та розподілити обо'язки щоб вижити на острові при цьому не втратити людяності, не сваритися а зуміти співпрацювати разом).
Сьогоднішній день пройшов у піднесеному настрої та з великою кількістю позитивних емоцій. Завтра Жовтий день і нові враження!
 
Категорія: Робота з учнями | Переглядів: 340 | Додав: Veter | Дата: 14.11.2017 | Коментарі (0)

Пошук

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz